SOFTBOOT OPREMA

DEELUXE DEEMON

440,00

D-Tex membrana je vodoodporna in zračna ter zagotavlja topla in suha stopala. Power Strap zagotavlja dodatno podporo za vašo golenjo, da izboljša odziv vašega čevlja.


  D-Tex membrana je vodoodporna in zračna ter zagotavlja topla in suha stopala. Power Strap zagotavlja dodatno podporo za vašo golenjo, da izboljša odziv vašega čevlja. Ojačana plošča Backbone oklepa zadnji del čevlja, da poveča vzdržljivost in izboljša odziv. Še posebej vsestranski je podplat Remedy, ki zagotavlja popolno mešanico oprijema in blaženja “udarov”.

  Podloga
  Podloge Performance Flex so popolna izbira za vse, ki iščejo prvotno udobje, ki traja. Te podloge vsebujejo peno, ki je mehka, a podpira, zaradi česar so še posebej udobne in zanesljive. Namesto oprijema samo na goleni, podloge Performance Flex zagotavljajo dodatno podporo v predelu gležnjev zahvaljujoč zunanjemu petnemu pasu.

  Sistem vezalk
  L3 Lacing System je Deeluxe najbolj napreden in vsestranski sistem hitrega zavezovanja. Zagotavlja tri različne cone vezanja z dvema zaponkama in dvema ročajema. En ročaj omogoča, da čevelj oprime vaše stopalo in meča, medtem ko drugi ročaj pritrdi gleženj in peto. Ti ločeni coni zasidrata vašo peto za prefinjeno prileganje, ki izboljša prenos.

  VELIKOSTI: 42 – 45,5 EU

  SORODNI IZDELKI

  SP SNOWPRO PRIVATE

  180,00

  DEELUXE TEAM ID LTD LARA

  340,00

  DEELUXE TEAM ID

  340,00

  X – PLORER

  450,00