HARDBOOT OPREMA

ULTRA CARVE

750,00

Razvit na osnovi tekmovalnih snowboardov s progresivnimi stranskimi loki in prilagojen karverski uporabi. Bolj zaprt lok v repu omogoča ostrejše carving zavoje in odlično kontrolo hitrosti. Zelo dinamična deska za zahtevnejše karverje z dolgoletnim stažem in odlično tehniko. Omogoča praktično vse tehnike vožnje, od klasičnega do extreme karvinga, kakor tudi čisto race tehniko. Vožnja v veleslalomski progi je s to desko pravi užitek.

Specifikacije


  Razvit na osnovi tekmovalnih snowboardov s progresivnimi stranskimi loki in prilagojen karverski uporabi. Bolj zaprt lok v repu omogoča ostrejše carving zavoje in odlično kontrolo hitrosti.

  Zelo dinamična deska za zahtevnejše karverje z dolgoletnim stažem in odlično tehniko. Omogoča praktično vse tehnike vožnje, od klasičnega do extreme karvinga, kakor tudi čisto race tehniko. Vožnja v veleslalomski progi je s to desko pravi užitek.

  Na novo razvita »Carbon Plus« konstrukcija prinaša večjo torzijsko togost ob nespremenjeni upogibni trdoti, dodatni sloj gume po celotni deski pa odlično zaduši vibracije na trdi podlagi, kar vse skupaj daje deski izjemno visok prag stabilnosti in zanesljivosti.

  Zelo priporočamo uporabo podložnih plošč Race Plate 1.19.
  Priporočljivo do velikosti čevlja 46 ( EU 11,  Mondo 30 )

  Konstrukcija:

  • vertikalno laminirana lesena sredica iz topola in bukve
  • trije sloji laminatov: spodaj F14/F14, zgoraj Triax  +  Carbon
  • dodatne torzijske ojačitve iz carbona spredaj in zadaj
  • dodatni sloj gume za dušenje vibracij
  • sintrana drsna obloga
  • 20 insertov iz nerjavnega jekla

  Level: master / pro
  Riding style: classic carving , race carving

  SORODNI IZDELKI

  FAST ADAPTOR

  99,00

  INTEC TITANIUM BLACK/WHITE

  250,00

  UPZ AT 8

  580,00